Awareness – Healing – Lydbehandling

Energetic Release tilbyr ett utvalg av muligheter som evt kan gi forløsninger av blokkering i livsflyten.

Healing/Fjernhealing som har mulighet til å løse opp i både fysiske og psykiske begrensninger i kropp og sinn
Lydhealing/Syngebolle behandling, 
som kan hjelpe til å løse opp i de underbevisste begrensinger.
Awareness Metodene, er en form for meditasjon/mindfullness, som direkte kan bringe oss bakenfor sinnets tanker, og kan gi en utvidet opplevelse av mulighetene for livet akkurat nå.

 

Healing/Fjernhealing er en mulighet som kan virke, når vi sammen slapper av og eg lar de helbredene og forløsende energier fra Universet behandle de koblinger i kropp og sinn som er låst.
Ved fjernhealing så blir vi enige om ett tidspunkt hvor du kan slappe av uforstyrret i ca 20-30 minutter, mens eg formidler healingen.
En stund etter healingen, sender eg en kort beskrivelse om hva som ble rettet opp, og funnet under healingen, og eventuell forslag for videre muligheter.
Kursene eg har tatt, er:
Usui Reiki Ryoho grad IIIa, som inneholder mester initieringen fra Reiki. (Og det var en stor opplevelse å få)
Oneness Blessing, Deeksha
Sammen med oppmerksomheten på Awareness stillheten, og en kombinasjon av mange andre healing metoder, som finger Akupunktur, Chakra balansering, Meridian rensing osv, så kan mange underliggende plager ryddes opp i.
Healing koster kr 500, inkludert ett sammendrag av hva som ble utført under healingen.

Syngebolle/Gong/Frekvens Healing er en opsjon som kan gjøre det enklere å nå 
inn til de underbevisste tanker/koblinger, da de vibrasjonene som genereres av Syngeboller, Bifrostgong og Tromme finner sin vei gjennom våre tanker og egoets begrensninger.

For tiden så kan eg tilby en personlig video, med lyd og vibrasjonshealing.
Ta kontakt om hva som ønskes for healingen, så spiller eg inn en 15- 20 minutters healing som sendes pr e-post som lydfil.
Lydhealingen koster kr 500 med lydfil og kr 600 med videofil

 

Awareness metodene er en naturlig og enkel form for meditasjon / mind-/life fullness, som mekanisk kan omgå gamle tanke mønstre, og åpne opp for en mer balansert og dypere opplevelse av dette øyeblikket.
Når Awareness metodene brukes, med åpne eller lukkede øyne, kan det oppnås bedre, helse, søvn, livsopplevelse og fokus. De kan  gjøre det lettere å være fullt tilstede der vi er i øyeblikket: når vi, leser, kjører, sykler, arbeider, sover eller lytter/snakker.

Awareness metoden er en serie med enkle, og direkte tanker som lager harmoni mellom hjerne bølgene i høyre og venstre hjernehalvdeler, og da kommer automatisk en bedre kontakt med det egentlige nuet, og kan lage avstand til de 70-100 000 tankene vi normalt har hver dag.
Når en har fullført Awareness grunnkurset, har en ett nydelig verktøy for bruk med lukkede øyne flere ganger om dagen, og en enkel naturlig måte og være fullt tilstede når en kjører bil, leser eller er i naturen og vil oppleve dens vidunder med videre sanser.
Og dersom en er meget dedikert til egen utvikling, så er det flere holdninger tilgjengelig, utover de 4 basis tankene, som er basert på Takknemlighet, Verdsettelse og Kjærlighet.
Under disse kursene, så har vi ikke samtale terpi, eller dypere deling av evt traumer og plager. Dett er ett kurs for å se hva som kan finnes av hvile og glede i oppmerksomheten  på selve nuet, og hvordan det kan gi en avtand og mindre påtrengde betydning av fremtredende tanker.

For mer personlig oppfølging/terapi så kan eg tilby samtaler over telefon/chat, hvor vi kan dykke dypere inn i egne utfordringer, ved å bruke informasjon eg får tilgjengelig via dypere tolkninger av Human Design programmet, Life Purpose og legging av varierte engle kort.
Det er og mulig å komme til mitt kontor i Jotaveien, Hole, når eg er innom der.

Awareness Kurset går normalt Lørdag 10-16, Søndag 10-16.

Vi har og endags kurs med innslag av andre metoder for avslappning.
Andre kurstider og kursdager er også mulig. Ta gjerne kontakt for tilpasset kurs for arbeid eller fritid.

Prisen er 1 000 kr ved påmelding, og i tillegg 2 000 kr, før kursstart for et helgekurs

NOK 500 / EUR 50 / USD 60 for Fjernhealing/Healing.
NOK 500 / EUR 50 / USD 60 for ett 15-20 minutters Lyd-Frekvens opptak av Lyd-Frekvens healingen.
NOK 600 / EUR 60 / USD 75 for ett 15-20 minutters Video opptak av Lyd-Frekvens healingen.

Betaling ordnes via Paypal.Me eller faktura sendes pr E-post

Enjoy every moment, just for the fun of it ….